Vores profil

Hvem er vi? Hvad er vores mission?
Find ud af det her.

Udover at tilbyde opsætning og programmering af hjemmesider og webshops, også tilbyder assistance med reklamekampagner og annoncering, produktion af reklamevideoer eller grafik til jeres virksomheds logo, flyers eller tryk til beklædning. Og skulle det ikke være nok, så har vi også sammensat en komplet opstartspakke til nye virksomheder og iværksættere med alt hvad der skal bruges til markedsføring, branding og kommunikationsmuligheder.

Uanset hvilken service i ønsker vi hjælper med, er fællesnævneren for dem alle at vi leverer kvalitet gang på gang, og at vi altid tackler opgaver med samme professionelle tilgang uanset størrelsen på ordren. Beregn din pris, og kontakt os i dag for at høre nærmere om hvordan vi kan gro jeres branding identitet og skabe flere salg med nye kanaler.

Roller og administration

William Jepsen
Udvikler & Grafisk

Kasper Kraus
Udvikler & Video

Martin Jepsen
Bogholder

Silas Cardoso
Kundeservice

Historien bag virksomheden

WRJ Media drives i dag af indehaver William Ross Jepsen, som er en passioneret webdesigner med mange års erfaring, hvor han har hjulpet både store som små virksomheder med at levere løsninger fra hjemmesider og webshops, til branding og annoncering.

William solgte som 16-årig hans første webbureau, Wurosoft, til en stor dansk virksomhed, men gnisten og interessen for at levere stærke løsninger blev aldrig slukket.

Derfor eksisterer WRJ Media i dag for at hjælpe danske virksomheder og iværksættere med at få ordentlig branding, kanon kundeservice, og produkter af høj kvalitet.

Vores vision

Uanset hvilke tjenester WRJ Media arbejder med er fællesnævneren at kvalitet, professionalisme samt fokus på detaljer vægtes højt.

Vi sigter efter at skabe en sammenhængende identitet mellem alle virksomhedens eksterne kommunikations kanaler, og skræddersyer løsninger så de passer til virksomhedens profil, vision og kernepunkter.